*001344476
*00520230608142620.0
*007ta
*008150302s2001 gw 000 0 nob
*00901987cam a2200421 c 4500
*015 $a0414002$2nbf
*019 $bl
*020 $a3829079893$qib.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990212782104702201
*035 $a(NO-LaBS)2313181(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)021278210
*035 $a021278210-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*042 $anorbibl
*044 $cde
*080 $a641.5(44)
*08274$a641.5944$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aFranske spesialiteter$credaktør: André Dominé ; fotos: Günther Beer ; formgiver: Peter Feierabend ; originalredaksjon: Martina Schlagenhaufer ; koordinasjon: Michael Ditter ; [oversettelse fra tysk: Pia Strømstad]
*2461 $aFranzösische Spezialitäten$iOriginaltittel
*260 $aKöln$bKönemann$ccop. 2001
*300 $a467 s.$bill.$c32 cm
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-02-26
*651 7$aFrankrike$2norbok$_186495800
*653 $afrankrike$amatlaging$akokebøker$_62439600
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aBeer, Günter$0(NO-TrBIB)4034138$emedarb.$_12302400
*7001 $aDominé, André$0(NO-TrBIB)1050079$ered.$_35317700
*7001 $aStrømstad, Pia$4trl$_44232500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016022607503$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=3829079893
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/9/9783829079891.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/9/9783829079891.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/9/3829079893.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/9/9783829079891.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990212782104702202$b2021-11-14T20:13:02Z$z990212782104702202
^