
Maten vi deler
Jan Ivar Nykvist ; [fotograf:] Stian Broch ; [design:] Mats DreyerNykvist, Jan Ivar · Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00135356 *00520230402090216.0 *007ta *008161101s2017 no a e 001 0 nob *00903038nam a2200385 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-05-49834-1$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920252834902201 *035 $a(NO-LaBS)10773698(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150223318 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.54$qNO-OsNB$223/nor *1001 $aNykvist, Jan Ivar$d1980-$0(NO-TrBIB)15019328$4aut$_11002300 *24510$aMaten vi deler$cJan Ivar Nykvist ; [fotograf:] Stian Broch ; [design:] Mats Dreyer *260 $aOslo$bGyldendal$c2017 *300 $a216 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aLyst til å invitere venner på middag, her har du oppskriften både til maten og drikken! Det finnes vel knapt noe hyggeligere enn å invitere venner til et måltid. Det behøver slett ikke være en treretters middag, men det er gøy å invitere på noe som gjestene dine elsker. Jan Ivar har lett i sin egen mathistorie. Derfor serverer han mat med røtter og tradisjon, men samtidig har han alltid en moderne vri på sine retter. Jan Ivar oppdaterer hønsefrikasseen og baker laksefileten i kokos og chili. Å få servert retter fra Jan Ivars repertoar er en opplevelse, og det er enkelt nok til at han kan dele med deg. Velg tre-fire av dem og server en middag i Jan Ivars ånd. Jan Ivar er utdannet kokk og flere ganger norgesmester i grilling. Han arbeider som matfaglig konsulent i reklamebransjen, driver en egen matblogg og lever og ånder for god mat. Matfotografen Stian Borch har tatt de rå bildene, og Mats Dreyer har designet boken og stylet maten sammen med Jan-Ivar. Følg gjerne Jan Ivar på bloggen www.matenvideler.no *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-04-08 *650 7$aSelskap$2bokbas$9nno$_185487400 *650 7$aSelskap$2bokbas$9nob$_185487500 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBroch, Stian$d1981-$0(NO-TrBIB)12060764$4pht$_19145600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021021007502$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/18/33/150223318/productimage_OS_4e2f23866eb440b38611dd547b14897f48de4ad4.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/18/33/150223318/productimage_ORG_f29f1196688b8e592bdb38a6c7963dfb09907466.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205498341 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/4/9788205498341.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/4/9788205498341.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/4/9788205498341.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919884099502202$b2021-11-14T19:42:45Z$z999919884099502202 ^