*001364767
*00520250613115454.0
*007cr
*007ta
*008120903s2003 no 000 u nob
*00901250cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990321519424702201
*035 $a(NO-LaBS)14443407(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)032151942
*035 $a(NO-TrBIB)120207125
*035 $a032151942-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aKleiveland, Jostein$d1943-$0(NO-TrBIB)90275870$_64610900
*24510$aLæringsprogram for implementering av HACCP :$brapport om et lærings- og utviklingsprosjekt 2002-2003$cJostein Kleiveland
*260 $a[Kjeller]$bHøgskolen i Akershus$c[2003]
*300 $a50 s.$bfig.
*4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 6/2003
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-11-08
*653 $atrygg$amat$amatsikkerhet$anæringsmiddelhygiene$akvalitetssikring$abedriftsopplæring$akompetanseutvikling$aorganisasjonsutvikling$autviklingsarbeid$ahaccp$_64611000
*7102 $aHøgskolen i Akershus$0(NO-TrBIB)90951920$_10157400
*830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 6/2003$w990102146314702201$_15121000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011110805113$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990321519424702202$b2021-11-14T20:14:40Z$z990321519424702202
^