
Konserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat
Leif LynumLynum, Leif
Bok Bokmål utgitt cop. 2015
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*00137591 *00520230309202310.0 *007ta *008151009r2015 no#a 000 0 nob *00901539cam a2200325 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-13-03097-7$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991517414924702201 *035 $a(NO-LaBS)14721421(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)151741492 *035 $a151741492-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *08274$a664.028$qNO-OsNB$223/nor *1001 $aLynum, Leif$d1943-$0(NO-TrBIB)90167726$4aut$_19613300 *24510$aKonserveringsmetoder - og kjemiske reaksjoner ved tilberedning og lagring av mat$cLeif Lynum *260 $aOslo$bKopinor pensum$ccop. 2015 *300 $a413 s.$bill.$c24 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-09-03 *534 $aOpptrykk. Originalutg. Trondheim : Tapir akademisk forl., 2011 *653 $akonservering$amat$amatvarer$anæringsmiddelkjemi$ahelserisiko$_19613400 *7400 $aKonserveringsmetoder *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021072248745$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788213030977 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/7/9788213030977.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/7/9788213030977.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/7/7/9788213030977.jpg$qimage/jpeg *901 $a50 *913 $aNorbok$bNB *961 $a229$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:991517414924702202$b2021-11-14T19:43:01Z$z991517414924702202 ^