*001401789
*00520230401070135.0
*007ta
*008121017s1953 no# 000 u nob
*00901259cam a2200289 c 4500
*015 $a5301711$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 1.25
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999703067504702201
*035 $a(NO-LaBS)14491160(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)97030675x
*035 $a97030675x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*1001 $aGilberg, Yngvar$0(NO-TrBIB)90956621$_68778800
*24510$aUndersøkelser over modning av sild konservert med salt og eddik$cav Yngvar Gilberg
*260 $aBergen$bFiskeridirektøren$c1953
*300 $a15 s.$bill.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter. Serie teknologiske undersøkelser$vvol. 2, nr 10
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-02-01
*653 $akonservering$asild$astorsild$avintersild$asalting$asmak$asaltkonsentrasjon$_68778900
*7760 $tUndersøkelser over modning av sild konservert med salt og eddik$w991137210724702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 2, nr 10$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012020108082$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999703067504702202$b2021-11-14T20:17:50Z$z999703067504702202
^