*001435464
*00520250613114051.0
*007cr
*007ta
*008121126s1972 no 000 u nob d
*00901278cam a22003251c 4500
*015 $a7203351$2nbf
*019 $bl
*020 $a8200251586
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990102868024702201
*035 $a(NO-LaBS)13436361(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)010286802
*035 $a(NO-TrBIB)093417934
*035 $a010286802-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*084 $aU 24$2oosk
*084 $aU 5$2oosk
*1001 $aReisegg, Fredrik$d1917-1994$0(NO-TrBIB)90763272$_45604000
*24510$aYrkesøkonomi for hotell- og restaurantfaget$c[utg. av] Hotell- og turistdirektoratet
*250 $a2. oppl.
*260 $a[Oslo]$bYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri, Universitetsforl.$c1972
*300 $a124 s.$bill.
*4901 $aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-10-04
*7102 $aHotell- og turistdirektoratet$0(NO-TrBIB)90096796$_30684500
*7102 $aYrkesopplæringsrådet for håndverk og industri$0(NO-TrBIB)90080478$_14097900
*830 0$aYrkeslitteratur for hotell- og restaurantfaget$v13$_14098000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009061200039$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a70
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990102868024702202$b2021-11-14T20:20:38Z$z990102868024702202
^