
Mat og ernæring
Åse KringlebotnKringlebotn, Åse · Bok · Bokmål · utgitt 2004
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001436360 *00520250613115758.0 *007cr *007ta *008140930s2004 no 000 u nob d *00901863cam a2200397 c 4500 *019 $bl *020 $a8205329990$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990412133864702201 *035 $a(NO-LaBS)1437075(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)041213386 *035 $a(NO-TrBIB)113915543 *035 $a041213386-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aQU 145 *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn *250 $aBokmål[utg.], 5. utg. *260 $aOslo$bGyldendal undervisning$c2004 *300 $a224 s.$bill. *500 $a1. utg.: Universitetsforl., 1986 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-07-08 *650 2$aDiet$_10522600 *650 2$aNutrition Assessment$_10002600 *650 2$aNutritional Sciences$_11861900 *650 2$aTextbooks$_22372200 *653 $aernæring$amatvarer$akosthold$alærebøker$avideregående$askoler$ahelsefag$ahelselære$anæringsmidler$adiett$amatlaging$abarn$aspedbarn$aeldre$aungdom$avoksne$agravide$_72450500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011070806032$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205329990 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205329990 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205329997 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/9/8205329990.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/9/9788205329997.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/7/9/9788205329997.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990412133864702202$b2021-11-14T20:20:41Z$z990412133864702202 ^