*00144648
*00520250613113734.0
*007cr
*007ta
*008091213s1997 no 000 0 nob
*00901231cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990005356644702201
*035 $a(NO-LaBS)13695674(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000535664
*035 $a(NO-TrBIB)093941285
*035 $a000535664-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aMikrobiologisk undersøkelse av varmretter fra ferskvaredisker$cprosjektleder: Anne Dorte Halberg ; prosjektdeltager[e]: Anne Huvestad, Helge Heimstad, Rune Slaatten
*260 $aGrimstad$bNæringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$c[1997]
*300 $a5 bl.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 4-1997
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-11-30
*7001 $aHeimstad, Helge$0(NO-TrBIB)20069$_20812800
*7001 $aHuvestad, Anne$0(NO-TrBIB)20067$_20951200
*7001 $aSlaatten, Rune$0(NO-TrBIB)20077$_20951300
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 4-1997$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009113004041$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990005356644702202$b2021-11-14T19:43:42Z$z990005356644702202
^