
Kjemi på kjøkkenet : om hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier
Anu Hopia og Erik FooladiHopia, Anu · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Cookbooks
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001461246 *00520230402093338.0 *007ta *008170818s2017 no a e 001 0 nob *00903660nam a2200565 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-8282-157-5$qib.$cNkr 369.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920349774202201 *035 $a(NO-LaBS)10815967(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150276981 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *05000$aTX652 *080 $a641.5:54 *08204$a664$qNO-OsBAS$223/nor *0830 $a394.12 ♣2 23 ♣q US-DLC *0830 $a641.5015$223$qNO-VoHVB *0830 $a664.01$223$qNO-VoHVB *1001 $aHopia, Anu$d1960-$0(NO-TrBIB)1507616672319$4aut$_47650700 *24510$aKjemi på kjøkkenet :$bom hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier$cAnu Hopia og Erik Fooladi *24633$aHyppysellinen tiedettä$bvaleomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä *260 $a[Oslo]$bHumanist forl.$ccop. 2017 *300 $a207 s.$bkol. ill.$c24 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aFinsk parallellutg: Helsinki : Gaudeamus, 2017 med tittelen: Hyppysellinen tiedettä *520 $aOm hvorfor kaka faller sammen og andre kjøkkenhistorier. Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar den ut av ovnen? Og er det mulig å lage eplepai helt uten epler? Matlaging er kjemi, biologi og fysikk. Når du koker et egg eller setter en gjærdeig jobber du med kjemiske, biologiske og fysiske prosesser på kjøkkenet ditt. Samtidig bruker du håndverkskunnskap du har lært av andre eller ved å prøve deg fram selv. I denne boka ønsker forfatterne å balansere kjemi, håndverk og smaksopplevelser, noe som kan gjøre matlagingen mer spennende, hodet litt klokere, og maten litt bedre. Kjemi på kjøkkenet er en bok som vekker nysgjerrighet og utforskertrang på kjøkkenet. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-30 *650 0$aCooking$vPopular works.$_11776000 *650 0$aFood habits$vPopular works.$_14503200 *650 7$aKjemi$2bokbas$_193586300 *650 7$aKjemi$2bokbas$_193586300 *650 7$aKjøkkenkjemi$0(NO-TrBIB)REAL011588$2noubomn$_218639200 *650 7$aMat og drikke$2bokbas$9nno$_186214500 *650 7$aMat og drikke$2bokbas$9nob$_186214600 *650 7$aMatlaging$xKjemi$2tekord$_218104300 *653 $anæringsmiddel$akjemi$_75114500 *653 0$amatkjemi$anæringsmiddelkjemi$amolekylgastronomi$amatlaging$asmak$anæringsmidler$_75114600 *655 7$aCookbooks$0(DLC)gf2011026169$2lcgft$_75114700 *7001 $aFooladi, Erik$d1972-$0(NO-TrBIB)97016477$4aut$_47651000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020062948081$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/81/69/150276981/productimage_OS_410cbe35b94a439c47e5cabb5089e6989c70c962.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/81/69/150276981/productimage_ORG_731b265ec7987abd538b9c7c0ae25af137126253.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://www.humanistforlag.no/kjemi-paa-kjoekkenet.6020901-325894.html$qtext/ html$nHumanist forl., Oslo *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788282821575 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/7/9788282821575.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/7/9788282821575.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/7/9788282821575.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919895499102202$b2021-12-01T03:22:59Z$z999919895499102202 ^