
Balanse i tarmen : den enkle veien til bedre helse : fem trinn som helbreder tarmen
Healthy gut cookbook (Originaltittel:) · Gavin Pritchard og Maya Gangadharan ; [oversettelse: Marit Folkestadås Tveit]Pritchard, Gavin · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001463334 *00520230402093001.0 *007ta *008170927s2017 no a e 00 0 nob *00903064nam a2200505 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-8343-354-8$qh.$cNkr 199.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920377393802201 *035 $a(NO-LaBS)13212228(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150278854 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *0411 $anob$heng *060 4$aQT 235 *08204$a641.5631$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aPritchard, Gavin$0(NO-TrBIB)1507036334952$4aut$_75332300 *24510$aBalanse i tarmen :$bden enkle veien til bedre helse : fem trinn som helbreder tarmen$cGavin Pritchard og Maya Gangadharan ; [oversettelse: Marit Folkestadås Tveit] *2461 $iOriginaltittel:$aHealthy gut cookbook$b150 stage-by-stage healing recipes to improve your digestive health *260 $aTønsberg$bOrage$ccop. 2017 *300 $a178 s.$bkol. ill.$c25 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aPå omslaget: 5 trinn til god tarmhelse *520 $aEt tarmsystem i ubalanse påvirker både kropp og sinn. Et sunt og riktig kosthold er avgjørende for balanse i tarmen, og for å forebygge og lindre både fysiske og psykiske helseplager. I denne boka får du:hjelp til å helbrede et tarmsystem i ubalansetips til å opprettholde en sunn tarmflora gjennom kostholdeten fem-trinns plan med forslag til alle ukens måltiderover 100 oppskrifter som kan tilpasses enhver diett: Paleo, kavkarbo, GAPS, LAVFODMAP, et glutenfritt kosthold. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-08-30 *650 2$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *650 2$aDiet$0(DNLM)D004032$_10755400 *650 2$aHealth$0(DNLM)D006262$_11613200 *650 7$aDiett$2bokbas$9nno$_186281200 *650 7$aDiett$2bokbas$9nob$_186281300 *650 7$aFordøyelse$2bokbas$9nob$_189244800 *650 7$aFordøying$2bokbas$9nno$_189244900 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aGangadharan, Maya$0(NO-TrBIB)1507036334951$4aut$_75332400 *7001 $aTveit, Marit Folkestadås$d1966-$0(NO-TrBIB)15019684$4trl$_12338900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021021607541$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/54/88/150278854/productimage_OS_eed2327259e99cf2fe25a6ec1988e076c2983115.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/54/88/150278854/productimage_ORG_d8de901ee89082ea4a2e415b25edbbc689a26761.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788283433548 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/4/9788283433548.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/4/9788283433548.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/4/9788283433548.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919892695702202$b2021-11-14T20:22:46Z$z999919892695702202 ^