*001476989
*00520250613133219.0
*007cr
*007ta
*008141028s1987 no 000 0 nob d
*00901472cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270470562
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998721926104702201
*035 $a(NO-LaBS)14566441(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)130826596
*035 $a(NO-TrBIB)87219261x
*035 $a87219261x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*060 4$aQU 130
*080 $a613.27
*1001 $aRimestad, Arnhild Haga$d1953-$0(NO-TrBIB)90357166$_32092200
*24510$aNatriuminnhold i matvarer og retter :$bvedlegg 1 til Statens ernæringsråds matvaretabell$csamlet og bearbeidet av Arnhild Haga Rimestad, Britt Lande og Kerstin Trygg
*250 $a5. rev. utg.
*260 $a[Oslo]$bLandsforeningen for kosthold & helse$c[1987]
*300 $a23 s.
*490 $aMatvaretabell
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-03-15
*650 2$aFood Analysis$_52505800
*650 2$aNutritive value$_14148100
*650 2$aSodium chloride$_34816100
*653 $aernæring$amatvarer$asaltinnhold$amat$atabeller$aretter$anatriumkosthold$_76708900
*7001 $aLande, Britt$d1959-$0(NO-TrBIB)90346712$_29147600
*7001 $aTrygg, Kerstin$d1940-2014$0(NO-TrBIB)90364246$_19977000
*830 $aMatvaretabell$w(NO-LaBS)635234(tnr)$_172521300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013013106264$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998721926104702202$b2021-11-14T20:23:46Z$z998721926104702202
^