*001482678
*00520230402083144.0
*007ta
*008170427s2017 no a e 00 0 nob
*00901155nam a2200217 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-8364-045-8$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920273270702201
*035 $a(NO-LaBS)13503021(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aSpetalen, Halvor$d1964-$0(NO-TrBIB)90849620$4aut$_20133600
*24510$aLæreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag - to sider av samme sak? :$byrkesfaglærere, yrkesfaglærerstudenter, faglige ledere i bedrift og elever i vg1 og vg2 vurderer læreplanmål og kompetansebehov i restaurant- og matfag$cHalvor Spetalen
*260 $aOslo$bInstitutt for yrkesfaglærerutdanning, Høgskolen i Oslo og Akershus$c2017
*300 $a25 s.$bdiagr.$c24 cm
*4901 $aHiOA rapport$v2017 nr. 4$xISSN 1892-9648
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-02-11
*7102 $aHøgskolen i Oslo og Akershus$0(NO-TrBIB)11075657$4pbl$_17985500
*830 0$aHIOA-rapport (trykt utg.)$x1892-9648$v2017 nr. 4$w991146349474702201$_17985600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2022011207078$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919874756102202$b2021-11-14T20:24:19Z$z999919874756102202
^