*001502961
*00520250613114636.0
*007cr
*007ta
*008091005s2002 no 000 u nob d
*00901545cam a2200421 c 4500
*019 $bl
*020 $a8247903164$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990214897694702201
*035 $a(NO-LaBS)14588706(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)021489769
*035 $a(NO-TrBIB)093421958
*035 $a021489769-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aLind, Vibeke$d1968-$0(NO-TrBIB)4746$_29183300
*24510$aSammenligning av slakteresultat for lam fra fjellbeite og lavlandsbeite, Tjøtta Gård, Nordland, 1987-2001$cVibeke Lind
*260 $aTjøtta$bPlanteforsk, Tjøtta fagsenter$c2002
*300 $a17, 2 bl.$bdiagr.
*4901 $aPlanteforsk grønn forskning$v21/2002
*500 $aSammendrag på engelsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-09-01
*650 7$aAdipose tissue$2agrovoc$_186979400
*650 7$aArctic region$2agrovoc$_185509700
*650 7$aBody condition$2agrovoc$_186903100
*650 7$aCarcass composition$2agrovoc$_186930500
*650 7$aGrazing lands$2agrovoc$_186510300
*650 7$aGrazing$2agrovoc$_186877900
*650 7$aHighlands$2agrovoc$_186581700
*650 7$aLams$2agrovoc$_190087800
*650 7$aLean body mass$2agrovoc$_189204800
*650 7$aLowland$2agrovoc$_187416000
*650 7$aMeat yield$2agrovoc$_186931100
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aSlaughter weight$2agrovoc$_186931200
*830 0$aGrønn forskning (trykt utg.)$x0809-1757$v21/2002$w999709757324702201$_14357700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009090104037$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990214897694702202$b2021-11-14T20:26:00Z$z990214897694702202
^