*001519628
*00520230331104406.0
*007ta
*008101225s1963 no# 000 0 eng
*00901408cam a2200313 c 4500
*015 $a6302234$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999501966654702201
*035 $a(NO-LaBS)14499541(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)950196665
*035 $a950196665-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a574.1$qNO-OsNB$22/nor
*1001 $aNjaa, Leif Rein$0(NO-TrBIB)90800971$_27647900
*24512$aA study on the Mitchell method for determination of the biological value of protein$cby Leif Rein Njaa
*260 $aBergen$b[Fiskeridirektoratet]$c1963
*300 $a118 s.$bill.
*4901 $aFiskeridirektoratets skrifter, Serie Teknologiske undersøkelser$vvol. 4, no. 5
*502 $aAvhandling (dr.scient.) - Universitetet i Bergen, 1963
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-05
*60017$aMitchell, H.H.$0(NO-TrBIB)90800972$2bare$_80774600
*653 $abiologi$abiofag$amarinbiologi$aernæring$_80774700
*7760 $tA study on the Mitchell method for determination of the biological value of protein$w991028540414702201
*830 0$aFiskeridirektoratets skrifter (trykt utg.)$pSerie Teknologiske undersøkelser$x0078-186x$vvol. 4, no. 5$w999205705694702201$_14816300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007050400014$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999501966654702202$b2021-11-14T20:27:20Z$z999501966654702202
^