*001566990
*00520250613121230.0
*007ta
*008111212s2005 no 000 u nob d
*00901203cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*020 $a8214038553$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990605404864702201
*035 $a(NO-LaBS)13745901(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)060540486
*035 $a060540486-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aUtnyttelse av kjøtt fra ryggbein av laks :$bfarse og skrapekjøtt$cStein Ove Østvik ... [et al.]
*260 $aTrondheim$bSINTEF, Fiskeri og havbruk, Foredlingsteknologi$c2005
*300 $a39 bl.$bill.
*4901 $aSINTEF rapport / SINTEF, Fiskeri og havbruk AS, Foredlingsteknologi$vSFH80 A055067
*500 $aTittel på omslaget: Utnyttelse av kjøtt fra ryggbein av laksfarse og skrapekjøtt
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-01-22
*653 $alaks$aryggbein$abiprodukt$afarse$askrapekjøtt$aburger$_85680000
*7001 $aØstvik, Stein Ove$0(NO-TrBIB)90548890$_28973500
*830 0$aSINTEF rapport (SINTEF fiskeri og havbruk : trykt utg.)$vSFH80 A055067$w999915002104702201$_13528400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016012208021$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990605404864702202$b2021-11-14T20:31:28Z$z990605404864702202
^