Catering English : bokmål. 1.
Eirheim, Jeanne
Bok Bokmål utgitt c1981
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
*001583794 *00520250613132814.0 *007cr *007ta *008111201s1981 no 000 0 nob d *00901152cam a2200301 c 4500 *019 $bl *020 $a8203116396 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998221952244702201 *035 $a(NO-LaBS)14406168(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)101829701 *035 $a(NO-TrBIB)822195224 *035 $a822195224-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *084 $aPd 42s$2ubtkl/2 *1001 $aEirheim, Jeanne$d1938-2015$0(NO-TrBIB)90255462$_29731900 *2451 $aCatering English$bbokmål$n1 *260 $a[Oslo]$bAschehoug$cc1981 *300 $a158 s. *500 $aOpplagshistorikk: 3. oppl. 1984 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-09-06 *653 $aengelsk$aspråk$alærebøker$avideregående skole$agrunnkurs kokk-servitør-husstell$_87348700 *7001 $aEirheim, Kjell$d1932-$0(NO-TrBIB)90324667$_13368000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010071408014$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al$9local *999 $aoai:nb.bibsys.no:998221952244702202$b2021-11-14T20:32:43Z$z998221952244702202 ^