
Vegetarsalater : mettende og smakfulle
The new green salad (Originaltittel:) Grønne måltider : fristende og trendy vegetarretter med spennende kombinsjoner av grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster (Covertittel) · Therese Elgquist ; oversatt av Kari Wærum ; [foto: Fanny Hansson]Elgquist, Therese · Bok · Bokmål · utgitt 2018 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001600300 *00520230402095815.0 *007ta *008171122s2018 no a e 00 0 nob *00903087nam a2200445 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-03-29703-8$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920421176502201 *035 $a(NO-LaBS)10879646(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150281670 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.5636$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aElgquist, Therese$d1991-$0(NO-TrBIB)1512719457274$4aut$_89030500 *24510$aVegetarsalater :$bmettende og smakfulle$cTherese Elgquist ; oversatt av Kari Wærum ; [foto: Fanny Hansson] *2461 $iOriginaltittel:$aThe new green salad *24614$aGrønne måltider : fristende og trendy vegetarretter med spennende kombinsjoner av grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster *260 $aOslo$bAschehoug$c2018 *300 $a132 s.$bkol. ill.$c25 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aHer får du 50 oppskrifter på sunne, smakfulle og ikke minst mettende vegetarretter. Therese Elgquist forteller deg hvordan du planlegger og komponerer alt-i-ett-salater - friske og spennende blandinger av bladgrønt, grønnsaker, rotfrukter, gryn og belgvekster - som inneholder det du trenger av næringsstoffer. Her finner du oppskrifter på kalde retter, lune salater, grønt tilbehør og et helt kapittel med dressinger laget med fersk frukt og bær, urteolje og pesto, som gir retten det lille ekstra. Boken har også et råvareleksikon og tips om basisvarer som det lønner seg å ha i skapet for å kunne lage noe spontant. Hver rett er merket med om retten er vegansk, glutenfri eller uten nøtter. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-10-16 *650 7$aSalatar$2bokbas$9nno$_190563000 *650 7$aVegetarrettar$2bokbas$9nno$_185531900 *650 7$aVegetarretter$2bokbas$9nob$_185532000 *650 7$asalater$2bokbas$_190563100 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aHansson, Fanny$0(NO-TrBIB)1512719457273$4pht$_89030800 *7001 $aWærum, Kari$d1949-$0(NO-TrBIB)99005502$4trl$_22318400 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021092248072$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/70/16/150281670/productimage_OS_0b159d26c582a13b02b3be3b3dec0a7154f90a1e.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/70/16/150281670/productimage_ORG_773e32d019bd0ba2b909cbe205984304ac7432f7.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203297038 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/3/9788203297038.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/3/9788203297038.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/3/9788203297038.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919909200002202$b2021-12-02T03:21:18Z$z999919909200002202 ^