Comus og Bacchus : litt forskjellig om mat og drikke
bearbeidet av R. ForbergForberg, Robert
Bok Bokmål utgitt 1955
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001606546 *00520250613152055.0 *007ta *008140226s1955 sw 000 u nob d *00901405cam a22002657c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991329200854702201 *035 $a(NO-LaBS)14251876(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)132920085 *035 $a132920085-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aForberg, Robert$0(NO-TrBIB)14013608$_89695000 *24510$aComus og Bacchus :$blitt forskjellig om mat og drikke$cbearbeidet av R. Forberg *260 $aStockholm$c1955 *300 $a[6], 81 s.$bill.$c30 cm *500 $aBearbeidet litteratur (fra forordet): Doré Ogrizek - "Le monde a table" ; André L. Simon - "The art of good living" ; Håkon Swensson - " Vin og brennevin" ; T. Öksnevad - "Bacchus og Comus" ; Helmer Jansson, Patrik Melin, Sten Söderberg - "Cocktailboken" *500 $aFra forordet: "Dette hefte blir sendt ut som et ledd i vår "brush-up" virksomhet for Cabin Attendants" *500 $aKapittelet "The cocktail hour" er bearbeidet av Leif Michaelsen *500 $aStensilert hefte. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-10-13 *653 $amåltider$aservering$avin$acuisine$acocktails$adrinker$amatoppskrifter$amat$_89695100 *7001 $aMichaelsen, Leif$0(NO-TrBIB)13054571$_89695200 *85641$3Fulltekst$uhttps://www.nb.no/search?q=oaiid:"oai:nb.bibsys.no:999920147304402202"&mediatype=bøker$yNettbiblioteket$zSøke-URL *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920147304402202$b2021-11-14T20:35:14Z$z999920147304402202 ^