
Mester i eget kjøkken : teknikker, råvarer, oppskrifter
Le Cordon bleu complete cooking techniques (Originaltittel) · Jeni Wright og Eric Treuille ; [oversettelse: Bente-Lill Øygard ... [et al.]]Wright, Jeni · Bok · Bokmål · utgitt 2004 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001610485 *00520230608152735.0 *007ta *008141015s2004 no# 000 0 nob *00902362cam a2200493 c 4500 *015 $a0406459$2nbf *019 $bl *020 $a8202233313$qib.$cNkr 329.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990401962834702201 *035 $a(NO-LaBS)816466(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)040196283 *035 $a040196283-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *0411 $heng *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.5 *08274$a641.5$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aWright, Jeni$0(NO-TrBIB)97050144$_86249800 *24510$aMester i eget kjøkken :$bteknikker, råvarer, oppskrifter$cJeni Wright og Eric Treuille ; [oversettelse: Bente-Lill Øygard ... [et al.]] *2461 $aLe Cordon bleu complete cooking techniques$iOriginaltittel *260 $a[Oslo]$bCappelen$c2004 *300 $a349 s.$bill.$c29 cm *500 $a1. norske utg. 1997 med tittel: Kokekunst for alle *500 $aOver tittelen: Le Cordon bleu *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-03-01 *653 $akokebøker$amatlaging$_10505200 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aTreuille, Eric$0(NO-TrBIB)97050155$_75377400 *7001 $aØygard, Bente-Lill$4trl$_12302600 *7102 $aCordon bleu (skole)$0(NO-TrBIB)98007514$_44214500 *7400 $aKokekunst for alle *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016030148076$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202233313 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202233313 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202233310 *85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202233313 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/1/9788202233310.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/1/9788202233310.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/1/8202233313.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/1/9788202233310.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990401962834702202$b2021-11-14T20:35:31Z$z990401962834702202 ^