
Supermat for hele familien
Super food family classics (Originaltittel:) · Jamie Oliver ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen ; [matfoto: Jamie Oliver ; portrettfoto: Paul Stuart]Oliver, Jamie · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001616999 *00520230402081812.0 *007ta *008160420s2017 no o e 00 0 nob *00902977nam a2200445 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-05-49594-4$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920248946102201 *035 $a(NO-LaBS)10682845(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150182889 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *0411 $anob$heng *08204$a641.5637$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aOliver, Jamie$d1975-$0(NO-TrBIB)1033496$4aut$4pht$_12543200 *24510$aSupermat for hele familien$cJamie Oliver ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen ; [matfoto: Jamie Oliver ; portrettfoto: Paul Stuart] *2461 $iOriginaltittel:$aSuper food family classics *260 $a[Oslo]$bGyldendal$ccop. 2017 *300 $a285 s.$bkol. ill.$c26 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aI fjor utga Jamie sin første kokebok med en helsevinkling, suksessen følger han nå opp med en fantastisk familiekokebok med den samme vektingen på sunn mat. Foreldre vil gjerne gi barna sine mat som smaker godt, som barna liker og som gir dem et helsemessig godt utgangspunkt. Jamie klarer selvfølgelig å koble helsebringende mat med velsmakende familiemat! Boken er et naturlig tilbehør i hans arbeid med å få alle til å spise bedre, sunnere og lage maten selv fra bunnen av. Jamie Oliver er en av verdens mest kjente kokker og dette er hans 15 bok på norsk. Han er stadig å finne på tv, i sosiale medier og i nyhetsbildet med sin ustoppelig entusiasme og engasjement. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-04 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nno$_186281400 *650 7$aErnæring$2bokbas$9nob$_186281500 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nno$_186281600 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nob$_186281700 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aKristoffersen, Lisbeth$d1965-$0(NO-TrBIB)10025447$4trl$_10600100 *7001 $aStuart, Paul$0(NO-TrBIB)1453362517438$4pht$_90797500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020062948116$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/89/28/150182889/productimage_OS_e816dc7c64ecf26d220c440ee9d05fbfb0accbff.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/89/28/150182889/productimage_ORG_c87acde12773cf3a91b5e86f77066e45eb1c03d4.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205495944 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/4/9788205495944.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/4/9788205495944.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/4/9788205495944.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919873093102202$b2021-11-14T20:36:09Z$z999919873093102202 ^