Spisefett
Eivind Helland, Kjersti Hurum, Gunvor Irene DingstadHelland, Eivind · Bok · Bokmål · utgitt 1999
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00161743 *00520231215034003.0 *007cr *007ta *008150618s1999 no 000 0 mul *00901744cam a2200385 c 4500 *019 $bl *020 $a8258403486 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999904679024702201 *035 $a(NO-LaBS)8889405(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100936423 *035 $a(NO-TrBIB)990467902 *035 $a990467902-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno *1001 $aHelland, Eivind$0(NO-TrBIB)99008853$_24054300 *24510$aSpisefett$cEivind Helland, Kjersti Hurum, Gunvor Irene Dingstad *250 $aFellesspråklig utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1999 *300 $a94 s.$bill. *500 $aOver tittelen: Industriell næringsmiddelproduksjon : videregående kurs 1 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-04-06 *653 $asmør$amatoljer$amatfett$amargarin$afettsyrer$aetefett$alærebøker$avideregående skole$aindustriell næringsmiddelproduksjon$_24054400 *7001 $aDingstad, Gunvor Irene$d1970-$0(NO-TrBIB)97047475$_34228300 *7001 $aHurum, Kjersti$0(NO-TrBIB)98080141$_24054600 *7400 $aIndustriell næringsmiddelproduksjon *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010040605005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8258403486 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258403484 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/8/9788258403484.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/8/8258403486.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *999 $aoai:nb.bibsys.no:999904679024702202$b2021-11-14T19:45:11Z$z999904679024702202 ^