Mat og ernæring
Åse KringlebotnKringlebotn, Åse · Bok · Bokmål · utgitt 1990
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001624939 *00520231201025059.0 *007ta *008130607s1990 no 000 0 nob d *00901311cam a2200337 c 4500 *019 $bl *020 $a8200037924 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999005146474702201 *035 $a(NO-LaBS)2462754(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)900514647 *035 $a900514647-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *080 $a641.1 *084 $aPd 55as$2ubtkl/2 *1001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900 *24510$aMat og ernæring$cÅse Kringlebotn *250 $a2. utg. *260 $aOslo$bUniversitetsforlaget$c1990 *300 $a215 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2017-11-17 *650 2$aNutrition Assessment.$_45977400 *653 $akosthold$aernæring$alærebøker$ahelselære$ahelserøkt$amenneskelig$afysiologi$anotokateks$aernæringslære$avideregående skole$_91518900 *7760 $tMat og ernæring$w991114994024702201 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2017111748163$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200037924 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200037927 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *960 $al *991 $avolumes$_10052300 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999005146474702202$b2021-11-14T20:36:44Z$z999005146474702202 ^