
Mat som medisin : kjøkkenveien til et friskere liv
Food as medicine : (Originaltittel:) · Sue Radd ; oversettelse: Egil FredheimRadd, Sue · Bok · Bokmål · utgitt [2019]
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001627101 *00520230307102207.0 *007ta *008190523s2019 no a e 00 0 nob *00902896nam a2200445 c 4500 *019 $bl *020 $a9788270074792$qinnbundet$cNkr 449.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920859884802201 *035 $a(NO-LaBS)12016060(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150323026 *040 $aNO-OsBAS$bnob$erda$dNO-OsNB *0411 $anob$heng *060 4$aQT 235 *060 4$aWB 435 *08204$a641.563$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aRadd, Sue$0(NO-TrBIB)1560508703098$4aut$_91756100 *24510$aMat som medisin :$bkjøkkenveien til et friskere liv$cSue Radd ; oversettelse: Egil Fredheim *2461 $iOriginaltittel:$aFood as medicine :$bcooking for your best health *264 1$aRøyse$bNorsk bokforlag$c[2019] *300 $a396 sider$billustrasjoner$c28 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt *338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact *520 $aHer starter du på et godt og sunt liv. Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser. «Sunn mat for enhver anledning» og «Menyer for hele året» hjelper deg å omsette oppskriftene i praksis. Tilrettelegg kjøkkenet, matskapet, kjøleskapet og fryseren slik at det blir lettere å lage mat og leve godt. Medisinsk bakgrunnsinformasjon forklarer den nyeste vitenskapelige forskning og oppskriftenes helsegevinster, og du vil kunne velge bedre mat og livsstil - for helsens skyld. *650 2$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *650 2$aDiet, Vegetarian$0(DNLM)D014676$_70896200 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nno$_186281600 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nob$_186281700 *650 7$aVegetarrettar$2bokbas$9nno$_185531900 *650 7$aVegetarretter$2bokbas$9nob$_185532000 *653 0$akokebøker$_10020500 *7001 $aFredheim, Egil$d1954-$0(NO-TrBIB)3046822$4trl$_13078900 *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/26/30/150323026/productimage_OS_926a8d8ce14c71d64538420261a569816e125865.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/26/30/150323026/productimage_ORG_af473926fe11e295f1bae1e6151747c708b15dff.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788270074792 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/9/9788270074792.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/9/9788270074792.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/2/9/9788270074792.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919996192502202$b2021-12-08T03:25:33Z$z999919996192502202 ^