Kokekunst 2000 : lærebok med oppskrifter frå internasjonalt kjøkken
Otto RamsbacherRamsbacher, Otto
Bok Nynorsk utgitt cop. 1986 Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001630470 *00520231129051917.0 *007ta *008080619s1986 no# 000 0 nno d *00901313cam a2200337 c 4500 *015 $a8602989$2nbf *019 $bl *020 $a8200357287$qib.$cNkr 338.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998720328504702201 *035 $a(NO-LaBS)14521764(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)87203285x *035 $a87203285x-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *044 $cno *080 $a641.5 *08274$a641.5$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aRamsbacher, Otto$d1926-1997$0(NO-TrBIB)90097306$_92105500 *24510$aKokekunst 2000 :$blærebok med oppskrifter frå internasjonalt kjøkken$cOtto Ramsbacher *250 $aNynorsk[utg.] *260 $aOslo$bUniversitetsforlaget$ccop. 1986 *300 $a542 s.$bill.$c27 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-03 *653 $akokebøker$_10020500 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aHaugsand, Rigmor$4ill$_14970200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016070448079$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200357287 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200357285 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:998720328504702202$b2021-11-14T20:37:16Z$z998720328504702202 ^