Spørreundersøkelse for KOORIMP/KIF
Odd Gunnar Mosen, Odd LutnæsInngår i serie: Kortnotat / Landbrukets utredningskontor (2-2000)
Mosen, Odd Gunnar Bok Bokmål utgitt [2000]
Mosen, Odd Gunnar Bok Bokmål utgitt [2000]
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001633309 *00520250613113817.0 *007cr *007ta *008110826s2000 no 000 u nob *00901623cam a2200421 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990008047974702201 *035 $a(NO-LaBS)13388930(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)000804797 *035 $a(NO-TrBIB)112085865 *035 $a000804797-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aMosen, Odd Gunnar$0(NO-TrBIB)98024703$_49162300 *24510$aSpørreundersøkelse for KOORIMP/KIF$cOdd Gunnar Mosen, Odd Lutnæs *260 $aOslo$bLandbrukets utredningskontor$c[2000] *300 $aI, 18, 6, bl. *4901 $aKortnotat / Landbrukets utredningskontor$v2-2000 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-24 *588 $aKatalogisert etter omslag *61027$aHusdyrnæringens koordineringsenhet for smittebeskyttelse ved import$0(NO-TrBIB)99062672$2bare$_92359600 *650 7$aAnimal production$2agrovoc$_186593100 *650 7$aAnimal products$2agrovoc$_186938700 *650 7$aControl methods$2agrovoc$_185519500 *650 7$aDairy industry$2agrovoc$_186712500 *650 7$aDisease control$2agrovoc$_188100800 *650 7$aEvaluation$2agrovoc$_185643500 *650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800 *650 7$aImports$2agrovoc$_186951300 *650 7$aLivestock$2agrovoc$_186858300 *650 7$aMeat industry$2agrovoc$_188250600 *650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900 *650 7$aQuestionnaires$2agrovoc$_186842400 *7001 $aLutnæs, Odd$d1968-$0(NO-TrBIB)90905326$_20050900 *830 0$aKortnotat (Landbrukets utredningskontor : trykt utg.)$v2-2000$w999518167214702201$_19283900 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011022806039$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990008047974702202$b2021-11-14T20:37:25Z$z990008047974702202 ^