*001633881
*00520250613131226.0
*007cr
*007ta
*008150410s1992 no 000 0 nob d
*00901471cam a2200397 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999210356674702201
*035 $a(NO-LaBS)14548422(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)150683995
*035 $a(NO-TrBIB)921035667
*035 $a921035667-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a579.62
*080 $a579.67
*084 $aGK$2bar
*084 $aJKE$2bar
*084 $aSF$2bar
*1001 $aKapperud, Georg$d1948-$0(NO-TrBIB)90159116$_49851500
*24510$aCampylobacter og slaktekylling :$bforebygging av Campylobacter hos slaktekyllinger : en epidemiologisk undersøkelse$cforfattere Georg Kapperud, Eystein Skjerve
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1992
*300 $a25 s.$bfig.
*4901 $aSNT-rapport$v6,1992
*500 $aSammendrag på engelsk og norsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-03-03
*650 7$aCampylobacter$2agrovoc$_187350700
*650 7$aChicken meat$2agrovoc$_189717600
*650 7$aFood hygiene$2agrovoc$_187378800
*650 7$aFoods$2agrovoc$_186518200
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*653 $anæringsmiddelhygiene$ahygiene$aslakt$afjørfe$_92412400
*7001 $aSkjerve, Eystein$d1957-$0(NO-TrBIB)90617513$_29929200
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v6,1992$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015030308086$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999210356674702202$b2021-11-14T20:37:29Z$z999210356674702202
^