Marcipan
ved Wilh. KroppInngår i serie: Konditorens fagskrifter (5)
Loft, Henry Bok Dansk utgitt 1937
Loft, Henry Bok Dansk utgitt 1937
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001637293 *00520160217154917.0 *007ta *008040513s1937 dk a 000 u dan *00900547cam a22001937c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920080669502201 *035 $a(NO-LaBS)15266744(bibid) *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $adan *1001 $aLoft, Henry$0(NO-TrBIB)3102219$_53319800 *24510$aMarcipan /$cved Wilh. Kropp *260 $aKøbenhavn$bTeknologisk Instituts Forlag$c1937 *300 $a52 s.$bill. *4901 $aKonditorens fagskrifter$v5 *7001 $aHansen, Åge$0(NO-TrBIB)90810348$_39988900 *830 0$aKonditorens fagskrifter$v5$_53319900 *901 $a60 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919832892702202$b2021-11-14T20:37:52Z$z999919832892702202 ^