
Bransje, fag og miljø
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001641093 *00520250613121844.0 *007cr *007ta *008130514s2007 no 000 u nno *00902177cam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a8205356645$qh. *020 $a9788205356641$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990701980984702201 *035 $a(NO-LaBS)17205495(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)070198098 *035 $a(NO-TrBIB)131476971 *035 $a070198098-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *245 $aBransje, fag og miljø *250 $aNynorsk[utg.] *260 $aOslo$bGyldendal$c2007 *300 $a136 s. *490 $aVg1 restaurant- og matfag *500 $aHovedsakelig utarbeidet av Bjørn Ålskog *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-02-26 *653 $aråstoff$ametodelære$aoppskrifter$amatvarer$amatlaging$amatproduksjon$aråstofflære$aråvarer$_93021200 *7001 $aHushovd, Randi Ulven$0(NO-TrBIB)7014031$_93021300 *7001 $aÅlskog, Bjørn$0(NO-TrBIB)97055314$_93021400 *830 $aVg1 restaurant- og matfag$_172145100 *856 $3Forfatterveiledning$uhttp://www.gyldendal.no/rm/$qtext/plain *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013022638028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205356645 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788205356641 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205356645 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788205356641 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/4/9788205356641.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/4/9788205356641.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/4/8205356645.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/4/9788205356641.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990701980984702202$b2021-11-14T20:38:10Z$z990701980984702202 ^