*001650712
*00520250613115141.0
*007cr
*007ta
*008110826s2003 no 000 u nob
*00901573cam a2200397 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270775231$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990309997314702201
*035 $a(NO-LaBS)13399463(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)030999731
*035 $a(NO-TrBIB)112289193
*035 $a030999731-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aKjesbu, Erland$d1974-$0(NO-TrBIB)1011210$_24807300
*24510$aCO i pakkegass for kjøtt :$bøkonomiske konsekvenser for verdikjeden ved et mulig forbud$cErland Kjesbu, Håvard Mjelde
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c2003
*300 $aVI, 27 s.
*4901 $aNotat / Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$v2003-16
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-04-11
*650 7$aCarbon monoxide$2agrovoc$_190816600
*650 7$aConsumers$2agrovoc$_186672300
*650 7$aEconomic situation$2agrovoc$_186624500
*650 7$aEurope$2agrovoc$_186204500
*650 7$aFresh products$2agrovoc$_187009700
*650 7$aGas packaging$2agrovoc$_189098600
*650 7$aMeat industry$2agrovoc$_188250600
*650 7$aMeat production$2agrovoc$_186760700
*650 7$aMeat products$2agrovoc$_187174700
*650 7$aMeat$2agrovoc$_186456200
*650 7$aRegulations$2agrovoc$_185504600
*7001 $aMjelde, Håvard$0(NO-TrBIB)90986367$_24807600
*830 0$aNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)$x0805-9691$v2003-16$w999508957334702201$_13931400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011041109051$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990309997314702202$b2021-11-14T20:38:54Z$z990309997314702202
^