Helsepåstander og matvarer
Inngår i serie: SNT Arbeidsrapport (2, 2002)
Bok Bokmål utgitt 2002
Bok Bokmål utgitt 2002
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001652724 *00520250613114757.0 *007cr *007ta *008140502s2002 no 000 u nob d *00901179cam a2200301 c 4500 *019 $bl *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990222624314702201 *035 $a(NO-LaBS)14793152(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)022262431 *035 $a(NO-TrBIB)130044830 *035 $a022262431-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *060 4$aWA 712 *24500$aHelsepåstander og matvarer *260 $aOslo$bSNT$bSosial- og helsedirektoratet$c2002 *300 $a43 s. *4901 $aSNT Arbeidsrapport$v2, 2002 *500 $aUtarbeidet av en arbeidsgruppe bestående av: Turid Ose og Arnhild Rimestad *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-01-05 *588 $aKatalogisert etter omslag *653 $afunctional$afoods$amatvarer$amerking$ahelse$anæringsmidler$atilsetningsstoffer$_94172200 *7001 $aOse, Turid$d1944-$0(NO-TrBIB)90219503$_25709700 *7001 $aRimestad, Arnhild Haga$d1953-$0(NO-TrBIB)90357166$_32092200 *830 $aSNT arbeidsrapport$x1503-2345$v2, 2002$w990216159184702201$_40064700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012111908031$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990222624314702202$b2021-11-14T20:39:03Z$z990222624314702202 ^