*001660738
*00520250613114551.0
*007cr
*007ta
*008090413s2001 no 000 u nob d
*00901012cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990207057944702201
*035 $a(NO-LaBS)15100444(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)020705794
*035 $a(NO-TrBIB)092044328
*035 $a020705794-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aZeiner, Hilde$_94928500
*24510$aRisikoanalyse i "The general principles of food law in the European Union" og "White paper on food safety"$cav Hilde Zeiner
*260 $aBergen$bSEFOS$c2001
*300 $aIV, 37 s.
*4901 $aSEFOS-notat$v8-2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-02-06
*653 $arisikoanalyse$arisikopolitikk$amat$anæringsmiddelindustri$anæringsmiddelanalyse$_94928600
*830 0$aSEFOS-notat (trykt utg.)$x1501-0651$v8-2001$w999908489574702201$_32498900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009020604070$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990207057944702202$b2021-11-14T20:39:34Z$z990207057944702202
^