
Verdens beste familiekokebok : sunt, kjapt & godt
Kjartan Skjelde, Berit Nordstrand ; foto: Arne Bru HaugSkjelde, Kjartan · Bok · Bokmål · utgitt 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001692826 *00520230402080151.0 *007ta *008161027s2017 no a e 00 0 nob *00903249cam a2200421 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-05-50198-0$qh.$cNkr 199.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920218475602201 *035 $a(NO-LaBS)10660240(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150222979 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.563$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aSkjelde, Kjartan$d1976-$0(NO-TrBIB)12042395$4aut$_80183900 *24510$aVerdens beste familiekokebok :$bsunt, kjapt & godt$cKjartan Skjelde, Berit Nordstrand ; foto: Arne Bru Haug *250 $a2. utg. *260 $aOslo$bGyldendal$c2017 *300 $a315 s.$bkol. ill.$c23 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $a1. utg. 2015 *520 $aPaperbackutgaven av Verdens beste familiekokebok. Hverdagsmat og helgemat for alle Norges familier. Mat med fantastisk smak og helseriktige valg! Mesterkokken og legen i samarbeid. En av Norges beste kokker, trebarnsfar og dommer i MasterChef Norge, Kjartan Skjelde, har sammen med legen og seksbarnsmoren Berit Nordstrand, laget en helt herlig familiekokebok. Maten du serverer familien din må smake fantastisk og være enkel nok til at du klarer å lage den. I tillegg ønsker de fleste foreldre å servere sunn mat! Berit og Kjartan har diskutert seg fram til et sett med regler og retningslinjer for et sunnere kosthold (alt basert på medisinsk forskning). Derfor er sukker og hvetemel byttet ut med honning og urkorn. Meieriprodukter brukes med sitt naturlige fettinnhold og det anbefales å velge økologisk der det er mulig og spise mer grønt generelt. I sin innledning skriver Berit om bakgrunnen for disse valgene. Sammen deler de gleden over å lage velsmakende mat til seg og sine familier og venner. Matglede og fantastisk smak er like viktig som sunnhet i alle oppskriftene i boken! *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-02-26 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nno$_186281600 *650 7$aHelsekost$2bokbas$9nob$_186281700 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aHaug, Arne Bru$d1981-$0(NO-TrBIB)15033790$4pht$_80184000 *7001 $aNordstrand, Berit$d1966-$0(NO-TrBIB)12058341$4aut$_18529200 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021020207525$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/79/29/150222979/productimage_OS_2b7de21a223e38e145e218e699671e92c5e58289.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/79/29/150222979/productimage_ORG_247d4d8142330048ed9b031c93be6ca1df85e81e.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205501980 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/8/9788205501980.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/8/9788205501980.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/8/9788205501980.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919867297002202$b2021-11-14T20:42:34Z$z999919867297002202 ^