
Mat fra Jamies kjøkken
The naked chef (Originaltittel) Jamie Oliver ; oversatt av Kyrre Haugen Bakke ; [norsk fagkonsulent: Ingrid Espelid Hovig]Oliver, Jamie
Bok Bokmål utgitt cop. 2001
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*00169378 *00520230301071953.0 *007cr *007ta *008150402s2001 no# 000 0 nob *00901861cam a2200433 c 4500 *015 $a0206821$2nbf *019 $bl *020 $a8205304327$qh.$cNkr 149.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990203096604702201 *035 $a(NO-LaBS)2290251(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)02030966x *035 $a(NO-TrBIB)15013715x *035 $a02030966x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *0411 $heng *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a641.5$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aOliver, Jamie$d1975-$0(NO-TrBIB)1033496$_12543200 *24510$aMat fra Jamies kjøkken$cJamie Oliver ; oversatt av Kyrre Haugen Bakke ; [norsk fagkonsulent: Ingrid Espelid Hovig] *2461 $aThe naked chef$iOriginaltittel *260 $aOslo$bGyldendal fakta$ccop. 2001 *300 $a249 s.$bill. *500 $a1. norske utg. 2001 *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-11-04 *651 7$aStorbritannia$2norbok$_185752800 *653 $akokebøker$_10020500 *7001 $aBakke, Kyrre Haugen$4trl$_12543400 *7001 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$0(NO-TrBIB)90087219$emedarb.$_12543500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014110448224$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205304327 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205304321 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/1/2/9788205304321.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/1/2/9788205304321.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/1/2/9788205304321.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990203096604702202$b2021-11-14T19:45:54Z$z990203096604702202 ^