*001739182
*00520250613113730.0
*007ta
*008100419s1999 no 000 u nob
*00900921cam a2200217 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990005640444702201
*035 $a(NO-LaBS)14220089(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000564044
*035 $a000564044-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aRestauranter, IK-mat 1999$cprosjektansvarlig: Anne Dorte Halberg
*260 $aGrimstad$bNæringsmidddeltilsynet for Aust-Agder$c[1999]
*300 $a9 bl.$bfig.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 8-1999
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-12-05
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 8-1999$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018120509017$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990005640444702202$b2021-11-14T20:45:55Z$z990005640444702202
^