
Hygiene og mikrobiologi
Ranveig E. PrøvenInngår i serie: Vg1 restaurant- og matfag
Prøven, Ranveig Elisabeth Bok Bokmål utgitt 2006
Prøven, Ranveig Elisabeth Bok Bokmål utgitt 2006
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001748529 *00520250613121756.0 *007ta *008100212s2006 no 000 u nob d *00901560cam a2200325 c 4500 *019 $bl *020 $a8205357277$qh. *020 $a9788205357273$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990620323304702201 *035 $a(NO-LaBS)11748444(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)06203233x *035 $a06203233x-47bibsys_network *040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg *1001 $aPrøven, Ranveig Elisabeth$d1952-$0(NO-TrBIB)90347138$_14761700 *24510$aHygiene og mikrobiologi$cRanveig E. Prøven *250 $aNynorsk[utg.] *260 $aOslo$bGyldendal$c2006 *300 $a128 s. *490 $aVg1 restaurant- og matfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-06-05 *653 $ahygiene$amikrobiologi$_98765800 *830 $aVg1 restaurant- og matfag$_172145100 *856 $3Forfatterveiledning$uhttp://www.gyldendal.no/rm/$qtext/plain *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018060548028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205357277 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788205357273 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205357273 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/7/9788205357273.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/7/8205357277.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990620323304702202$b2021-11-14T20:46:35Z$z990620323304702202 ^