*001748698
*00520250613122148.0
*007cr
*007ta
*008110826s1990 no 000 u nno d
*00901311cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990710215744702201
*035 $a(NO-LaBS)15208127(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)071021574
*035 $a(NO-TrBIB)102464707
*035 $a071021574-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aTaksdal, Gudmund$d1928-$0(NO-TrBIB)90655587$_30315800
*24510$aVerdiprøving i grønsaker :$bseine gulrotsortar til friskkonsum$cGudmund Taksdal
*260 $aÅs$bStatens fagtjeneste for landbruket, SFFL$c1990
*300 $a19 s.
*4901 $aAktuelt fra Statens fagtjeneste for landbruket$vNr 9 1990
*4901 $aMiljø i fokus
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-10-21
*650 7$aDaucus carota$2agrovoc$_187559400
*650 7$aFresh products$2agrovoc$_187009700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aVarieties$2agrovoc$_186549500
*650 7$aVariety trials$2agrovoc$_186549600
*653 $agulrot$averdiprøving$asort$afriskkonsum$_102672400
*830 0$aAktuelt fra Statens fagtjeneste for landbruket (trykt utg.)$x0333-1121$vNr 9 1990$w998121422254702201$_16372900
*830 0$aMiljø i fokus$_17307900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010102108040$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990710215744702202$b2021-11-14T20:46:36Z$z990710215744702202
^