Ferskvarekunnskap
Gunnar Langeland ... [et al.] ; [oversatt til nynorsk av Åshild Nordstrand ; strekillustrasjoner: Torunn K. Knutson]Bok
Bokmål utgitt 1991
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001754542 *00520230330052057.0 *007cr *007ta *008150729s1991 no# 000 0 mul *00901477cam a2200397 c 4500 *015 $a9507741$2nbf *019 $bl *020 $a8258401076$qib.$cNkr 320.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999205144994702201 *035 $a(NO-LaBS)404098(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)111237157 *035 $a(NO-TrBIB)920514499 *035 $a920514499-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno *042 $anorbibl *044 $cno *060 4$aWA 703 *08274$a641.3$qNO-OsNB$24/nor *084 $aPd 66s$2ubtkl/2 *24500$aFerskvarekunnskap$cGunnar Langeland ... [et al.] ; [oversatt til nynorsk av Åshild Nordstrand ; strekillustrasjoner: Torunn K. Knutson] *250 $aFellesspråklig utg. *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1991 *300 $a243 s.$bill.$c26 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-01-10 *650 2$aFood Handling$_13636400 *650 2$aFood Preservation$_33153800 *650 2$aFood supply$_12877600 *653 $amat$alagring$abehandling$ahandtering$aholdbarhet$akonserveringmatvarer$anæringsmiddel$aernæring$akosthold$adietter$amatlagingernæringslære$amatvare$ahelse$_103191700 *7001 $aKnutson, Torunn K.$4ill$_103191800 *7001 $aLangeland, Gunnar$d1949-1996$0(NO-TrBIB)90393990$emedarb.$_30168100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011011003021$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999205144994702202$b2021-11-14T20:47:13Z$z999205144994702202 ^