
Skills : restaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag, vg1/vg2
Gro Lokøy ... [et al.]Bok · Bokmål · utgitt 2014
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001759425 *00520230309174926.0 *007ta *008140814s2014 no# 000 0 mul *00901862cam a2200409 c 4500 *015 $a1426380$2nbf *019 $bl *020 $a9788205463035$qh.$cNkr 610.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991427634624702201 *035 $a(NO-LaBS)12803530(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0398812 *035 $a(NO-TrBIB)142763462 *035 $a142763462-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *041 $anob$anno$aeng *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a428.243982$qNO-OsNB$25/nor *24500$aSkills :$brestaurant- og matfag : engelsk for yrkesfag, vg1/vg2$cGro Lokøy ... [et al.] *250 $aFellesutg. [bokmål/nynorsk] *260 $aOslo$bGyldendal undervisning$c2014 *300 $a431 s.$bill.$c28 cm *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-07-20 *536 $aStøttet av Det faglitterære fond *653 $alærebøker$avideregående$askole$aengelsk$ayrkesfag$_103598000 *7001 $aLokøy, Gro$d1967-$0(NO-TrBIB)90639964$emedarb.$_29696100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018072007085$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205463034 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788205463035 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205463035 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/3/9788205463035.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/3/9788205463035.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/3/9788205463035.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNFFO$bNB *913 $aNorbok$bNB *960 $al$9LOCAL *999 $aoai:nb.bibsys.no:991427634624702202$b2021-11-14T20:47:36Z$z991427634624702202 ^