
Husmenn og husmannskost fra hele landet
Ardis Kaspersen ; [illustrasjoner: Egil Torin Næsheim]Kaspersen, Ardis · Bok · Bokmål · utgitt cop. 1996
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001796936 *00520230401055933.0 *007cr *007ta *008150225s1996 no# 000 0 nob *00901812cam a2200505 c 4500 *015 $a9705290$2nbf *019 $bl *020 $a8252921140$qib.$cNkr 220.00 *035 $a(ANNO)8178 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999621609204702201 *035 $a(NO-LaBS)573804(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)100208916 *035 $a(NO-TrBIB)96216092x *035 $a96216092x-47bibsys_network *035 $a96216092x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a(481) *080 $a304-058.224 *080 $a392.8 *080 $a392.8(481) *080 $a641 *080 $a641.5 *080 $a641.5(481) *080 $a641.568 *08274$a641.59481$qNO-OsNB$24/nor *1001 $aKaspersen, Ardis$d1920-$0(NO-TrBIB)90088439$_12677800 *24510$aHusmenn og husmannskost fra hele landet$cArdis Kaspersen ; [illustrasjoner: Egil Torin Næsheim] *260 $a[Oslo]$bLandbruksforl.$ccop. 1996 *300 $a96 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-29 *650 7$aCooking$2agrovoc$_187394400 *650 7$aHistorisk framstilling$0(NO-TrBIB)HUME04097$2humord$_185517600 *650 7$aMatlaging$0(NO-TrBIB)HUME04821$2humord$_301004900 *650 7$aMattradisjoner$0(NO-TrBIB)HUME04904$2humord$_186174700 *650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900 *651 7$aNorge$0(NO-TrBIB)HUME02605$2humord$_185478500 *653 $akokebøker$amatskikker$amatlaging$askikker$agrøt$aspiseskikker$ahusmenn$aspisevaner$ahusmannskost$anorge$akulturhistorie$aernæring$_106749300 *7001 $aNæsheim, Egil Torin$4ill$_20556800 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2008040104046$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8252921140 *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999621609204702202$b2021-11-14T20:50:43Z$z999621609204702202 ^