Bakerihygiene med mikrobiologi : baker- og konditorfag
Svein Eliassen ... [et al.]Bok
Bokmål utgitt 1996
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001813632 *00520250613140945.0 *007cr *007ta *008110308s1996 no 000 u nob *00900979cam a2200253 c 4500 *019 $bl *020 $a8258402366 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999622638004702201 *035 $a(NO-LaBS)11563289(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)102869855 *035 $a(NO-TrBIB)96226380x *035 $a96226380x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *24500$aBakerihygiene med mikrobiologi :$bbaker- og konditorfag$cSvein Eliassen ... [et al.] *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$c1996 *300 $a160 s.$bill. *500 $aOver tittelen: Baker- og konditorfag *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-11-05 *7001 $aEliassen, Svein$0(NO-TrBIB)90859626$_31017300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010120908113$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258402364 *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:999622638004702202$b2021-11-14T20:51:45Z$z999622638004702202 ^