*001822669
*00520230310171417.0
*007cr
*007ta
*008140220s1986 no# 000 0 nob d
*00901264cam a2200349 c 4500
*019 $bl
*020 $a8205173192$qib.$cNkr 148.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998720489184702201
*035 $a(NO-LaBS)3280958(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)133763242
*035 $a(NO-TrBIB)872048918
*035 $a872048918-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.631$qNO-OsNB$24/nor
*24500$aKorn, pasta og belgfrukter$cav redaktørene for Time-Life Books ; oversatt av Marianne Almström Rykke ; redaktør for den norske utgaven: Hans Jebsen
*24618$aKokekunst : teknikker og oppskrifter.
*260 $aOslo$bGyldendal$c1986
*300 $a176 s.$bill.$c28 cm
*4901 $aKokekunst
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-11-30
*653 $akokebøker$amatlaging$akornprodukter$agrønnsaker$_108881200
*7001 $aJebsen, Hans$d1924-2007$0(NO-TrBIB)90070787$ered.$_19646900
*7001 $aRykke, Marianne Almström$4trl$_13385000
*830 0$aKokekunst$_31566700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013091638028$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998720489184702202$b2021-11-14T20:52:18Z$z998720489184702202
^