
Fisk som råstoff : holdbarhet og kvalitetssikring
Leif LynumLynum, Leif · Bok · Bokmål · utgitt 1997
Ledig
- Automatlager: 4 av 4 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001825422 *00520230401073912.0 *007cr *007ta *008151001s1997 no# 000 0 nob *00903187cam a2200709 c 4500 *015 $a9809920$2nbf *019 $bl *020 $a8251912547$qib.$cNkr 250.00 *020 $a9788251912549$qib. *035 $a(ANNO)8530 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999706948224702201 *035 $a(NO-LaBS)3098021(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)093937245 *035 $a(NO-TrBIB)970694822 *035 $a970694822-47bibsys_network *035 $a970694822-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a591.1:577.1 *080 $a639.381 *080 $a664.95 *080 $a664.951.1 *08274$a664.94$qNO-OsNB$24/nor *084 $a65.4$qNoOU$2no-ureal-cb *084 $aFj:504$2utk *084 $aQc 37b$2ubtkl/2 *1001 $aLynum, Leif$d1943-$0(NO-TrBIB)90167726$_19613300 *24510$aFisk som råstoff :$bholdbarhet og kvalitetssikring$cLeif Lynum *250 $a2. utg. *260 $aTrondheim$bTapir$c1997 *300 $a261 s.$bill.$c26 cm *500 $a1. utg. 1994 *500 $a2. utg. revidert av Turid Rustad *500 $a3. oppl. med 13-sifret ISBN *500 $aOpplagshistorikk: 2. utg., 2. oppl. 2005 (Nkr 350.00); 3. oppl. 2009 (Nkr 360.00) *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-12-12 *650 7$aFiskeforedling$0(NO-TrBIB)REAL010761$2noubomn$_204755700 *650 7$aFiskeprodukter$0(NO-TrBIB)REAL006532$2noubomn$_203118200 *650 7$aFisker - Biokjemi$2tekord$_213095800 *650 7$aFisker$0(NO-TrBIB)REAL013827$2noubomn$_192392700 *650 7$aFisker$xBiokjemi$2tekord$_189701700 *650 7$aFiskeråstoffer - Lagring$2tekord$_213095900 *650 7$aFiskeråstoffer$0(NO-TrBIB)REAL005830$2noubomn$_207565200 *650 7$aFiskeråstoffer$xLagring$2tekord$_190193300 *650 7$aKonservering$0(NO-TrBIB)REAL009872$2noubomn$_193098800 *650 7$aMikrobiologi$0(NO-TrBIB)REAL003092$2noubomn$_185507900 *650 7$aNæringsmiddelindustri$0(NO-TrBIB)REAL012669$2noubomn$_186273300 *650 7$aNæringsmiddelkjemi$0(NO-TrBIB)REAL005219$2noubomn$_208973400 *653 $afiskeprodukt$anæringsmiddelindustri$akonservering$afisketeknologi$afiskeforedling$afiskeråstoff$afisker$amikrobiologi$akvalitet$afisk$anæringsmiddelkjemi$aråvarer$_213096500 *7001 $aRustad, Turid$d1954-$0(NO-TrBIB)90064872$emedarb.$_89335000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009112500069$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788251912549 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788251912549 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/4/8251912547.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/9/4/9788251912549.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/4/8251912547.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/9/4/9788251912549.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/9/4/9788251912549.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999706948224702202$b2021-12-09T03:22:10Z$z999706948224702202 ^