Hygiene og mikrobiologi - hotell- og næringsmiddelfag
Ranveig Elisabeth Prøven ; [omsett til nynorsk av Ola Breivega]Prøven, Ranveig Elisabeth
Bok Bokmål utgitt 1994
Ledig
- Automatlager: 1 av 1 ledig
*001859521 *00520231222065441.0 *007cr *007ta *008151019s1994 no# 000 u nob *00901414cam a2200349 c 4500 *019 $bl *020 $a8200412881 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999425058594702201 *035 $a(NO-LaBS)14197608(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)092559972 *035 $a(NO-TrBIB)942505859 *035 $a942505859-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *044 $cno *060 4$aQW 85 *1001 $aPrøven, Ranveig Elisabeth$d1952-$0(NO-TrBIB)90347138$_14761700 *24510$aHygiene og mikrobiologi - hotell- og næringsmiddelfag$cRanveig Elisabeth Prøven ; [omsett til nynorsk av Ola Breivega] *250 $aNynorsk[utg.] *260 $aOslo$bUniversitesforl.$c1994 *300 $a128 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-05-30 *650 2$aBacteria$_10436100 *650 2$aFood microbiology$_14761800 *650 2$aHygiene$_13666300 *653 $arengjøring$arenhold$ahygiene$aheimkunnskap$abakterier$anæringsmiddelkontroll$aoppvask$amatforgiftning$alærebøker$avideregående$askole$_111921600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009051804079$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8200412881 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788200412885 *901 $a80 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999425058594702202$b2021-11-14T20:54:44Z$z999425058594702202 ^