*001890109
*00520230312183454.0
*007cr
*007ta
*008141120s1991 no a e 000 0 nob
*00901702cam a2200457 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999113912314702201
*035 $a(NO-LaBS)13638991(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100217958
*035 $a(NO-TrBIB)911391231
*035 $a911391231-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a504.064
*080 $a613.2
*080 $a613.648
*080 $a614.31
*080 $a614.73
*080 $a614.876
*080 $a641
*08204$a363.1799094777$223/nor$qNO-OsNB
*084 $a14b$2loovs$qNO-OsNB
*084 $aSF$2bar
*24500$aStråledose fra mat til menneske de fire første årene etter Tsjernobyl :$bhelkroppsmålinger og kostholdsundersøkelser av tilfeldig og spesielt utvalgte personer$cforfattere Elin Bøe ... [et al.]
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1991
*300 $a45 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v7, 1991
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-12
*650 2$aFood contamination, radioactive$_28222900
*650 2$aNutrition$_10134800
*650 2$aToxicology$_16540700
*650 7$aHelseforhold$2samisk$_187976700
*650 7$aTsjernobyl-ulykken$2Samisk$_190068700
*650 7$aradioaktivitet$2samisk$_187742300
*653 $aradioaktivitet$amatvarer$astråling$amatvareproduksjon$akostholdsundersøkelser$anæringsmidler$atsjernobyl$anæringsmiddeltoksikologi$_114380500
*7001 $aBøe, Elin$0(NO-TrBIB)90555640$4aut$_41077400
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v7, 1991$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010011200055$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aSamisk$bNB
*960 $as$9local
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999113912314702202$b2021-11-14T20:56:59Z$z999113912314702202
^