*001897343
*00520250613114739.0
*007cr
*007ta
*008151016s2002 no 000 u nob d
*00902029cam a2200577 c 4500
*019 $bl
*020 $z8270713777$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990221340004702201
*035 $a(NO-LaBS)13637061(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)02213400x
*035 $a(NO-TrBIB)092022022
*035 $a02213400x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*060 4$aWM 175
*080 $a371.7
*080 $a616.33-008.4
*080 $a616.89
*1001 $aSverdrup, Sidsel$_102876800
*24510$aInformasjon, kommunikasjon og forebygging :$bevaluering av "Om kultur, kropp og kommunikasjon"$cSidsel Sverdrup og Bergljot Baklien
*260 $aOslo$bNorsk institutt for by- og regionforskning$c2002
*300 $a156 s.$bill.
*4901 $aNIBR-rapport$v2002:13
*500 $aO-1903
*500 $aSammendrag på engelsk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-01-20
*61124$aOm kultur, kropp og kommunikasjon (prosjekt)$_114971900
*650 2$aAdolescent$_10122500
*650 2$aEating Disorders$_11699500
*650 2$aEating Disorders$xprevention & control$_68849200
*650 2$aEvaluation Studies$_11782900
*650 2$aHealth Education$_13871300
*650 2$aPreventive Health Services$_15544000
*650 2$aSchools$_10221400
*650 2$aTeaching$_11134900
*650 7$aEducation$2agrovoc$_185612500
*650 7$aEvaluation$2agrovoc$_185643500
*650 7$aFood intake$2agrovoc$_189462400
*650 7$aHuman behaviour$2agrovoc$_185592400
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPsychological factors$2agrovoc$_185544400
*650 7$aSkoleelever$xHelse$2tekord$_191760600
*650 7$aSpiseforstyrrelser$2tekord$_191760700
*650 7$aValue systems$2agrovoc$_186795400
*650 7$aYouth$2agrovoc$_185611400
*653 $aspiseforstyrrelser$aungdom$aforebygging$aevaluering$aundervisning$aholdninger$averdier$_114972100
*7001 $aBaklien, Bergljot$_114972200
*830 0$aNIBR-rapport (Oslo : 2002- : trykt utg.)$x1502-9794$v2002:13$w990204736214702201$_10907900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009012004139$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990221340004702202$b2021-11-14T20:57:39Z$z990221340004702202
^