*001904277
*00520250613113754.0
*007cr
*007ta
*008110312s2000 no 000 u nob
*00901125cam a2200253 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990006769934702201
*035 $a(NO-LaBS)15109230(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)000676993
*035 $a(NO-TrBIB)112003362
*035 $a000676993-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aHalberg, Anne Dorte$0(NO-TrBIB)90670834$_20881300
*24510$aMikrobiologisk kvalitet på kjøttpålegg produsert i Aust-Agder$cprosjektleder: Anne Dorte Halberg ; prosjektdeltaker: Hans Petter Kristiansen
*260 $aGrimstad$bNæringsmidddeltilsynet for Aust-Agder$c[2000]
*300 $a[5] bl.$bdiagr.
*4901 $aRapport / Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder$vnr 4-2000
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-03-12
*7001 $aKristiansen, Hans Petter$0(NO-TrBIB)26796$_51185500
*830 0$aRapport (Næringsmiddeltilsynet for Aust-Agder)$x0804-3345$vnr 4-2000$w999312664404702201$_20812900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011022806079$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990006769934702202$b2021-11-14T20:58:13Z$z990006769934702202
^