*00190646
*00520250613132838.0
*007ta
*008110110s1979 no 000 u und d
*00900883cam a2200229 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998310066844702201
*035 $a(NO-LaBS)14897141(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)831006684
*035 $a831006684-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a330.567.222
*1001 $aOlsen, Trond E.$0(NO-TrBIB)90162474$_13115300
*24510$aNorsk matforbruk :$bmulige utviklingslinjer$cTrond E. Olsen, Leif K. Ervik
*260 $aFantoft$c1979
*300 $a1 b. (fl. pag.)$bill.
*4901 $aRapport / Chr. Michelsens institutt, Avdeling for naturvitenskap og teknologi$v78018-1
*650 7$aNæringsmiddelforbruk$2tekord$_186719600
*7001 $aErvik, Leif K.$0(NO-TrBIB)90285071$_28839600
*830 0$aRapport (Chr. Michelsens institutt. Avdeling for naturvitenskap og teknologi : trykt utg.)$x0807-7312$v78018-1$w998010657204702201$_19942600
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919843580802202$b2021-11-14T19:47:44Z$z999919843580802202
^