
Al dente : grunnkurs i italiensk mat
Craig Whitson ; foto: Aina C. Hole ; stylist: Nina Sjøen ; konsulent: Ingrid Espelid HovigWhitson, Craig
Bok Bokmål utgitt 2004
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
*001910466 *00520230313074747.0 *007cr *007ta *008141013s2004 no# 000 0 nob *00901901cam a2200409 c 4500 *015 $a0413274$2nbf *019 $bl *020 $a8205326932$qib.$cNkr 299.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990419333384702201 *035 $a(NO-LaBS)1622499(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)041933338 *035 $a(NO-TrBIB)130304344 *035 $a041933338-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *080 $a641.5 *08274$a641.5945$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aWhitson, Craig$d1954-$0(NO-TrBIB)99026493$_48650000 *24510$aAl dente :$bgrunnkurs i italiensk mat$cCraig Whitson ; foto: Aina C. Hole ; stylist: Nina Sjøen ; konsulent: Ingrid Espelid Hovig *260 $aOslo$bGyldendal fakta$c2004 *300 $a191 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-12-10 *653 $akokebøker$amatlaging$aitaliensk$_116089700 *7001 $aHole, Aina C.$d1971-$0(NO-TrBIB)3111556$emedarb.$_28868900 *7001 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$0(NO-TrBIB)90087219$emedarb.$_12543500 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012121038012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205326932 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205326932 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205326934 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/3/9788205326934.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/3/9788205326934.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/3/9788205326934.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:990419333384702202$b2021-11-14T20:58:55Z$z990419333384702202 ^