
Lavkarbo fra Gastronomisk institutt
Bok · Bokmål · utgitt cop. 2012
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001913111 *00520230323140847.0 *007ta *008130806s2012 no# 000 0 nob *00901918cam a2200397 c 4500 *015 $a1220146$2nbf *019 $bl *020 $a9788272015342$qib.$cNkr 399.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991148650604702201 *035 $a(NO-LaBS)9239395(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0277492 *035 $a(NO-TrBIB)11486506x *035 $a11486506x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a641.563$qNO-OsNB$25/nor *24500$aLavkarbo fra Gastronomisk institutt *260 $aOslo$bStenersen$ccop. 2012 *300 $a166 s.$bill.$c27 cm *500 $a"Oppskriftene i boken er utarbeidet av kokkene på Gastronomisk Institutt" - Forordet *500 $a"Ulrika Davidsson har gått gjennom oppskriftene..." - s. 13. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-08-20 *653 $alavkarbo$amatlaging$aslanking$aoppskrifter$aobjektid:$a11486506x$astatus:$akat2$_116333700 *7001 $aDavidsson, Ulrika$d1971-$0(NO-TrBIB)3032005$emedarb.$_17936100 *7102 $aGastronomisk institutt$0(NO-TrBIB)90744420$_15672700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020073007012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=827201534X *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788272015342 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788272015342 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/4/9788272015342.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/4/9788272015342.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/2/4/9788272015342.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991148650604702202$b2021-11-14T20:59:15Z$z991148650604702202 ^