
Grønn keto : maksimal fettforbrenning
Alice Apel Hartvig og Majbritt Lourning Engell ; oversatt av Simen R. RidarHartvig, Alice Apel · Bok · Bokmål · utgitt [2021] · Popular Work · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 3 ledig
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001916726 *00520230601143801.0 *007ta *008201208s2021 no a e 0 0 nob *00902991cam a2200457 c 4500 *019 $bl *020 $a9788253543314$cNkr 159.95$qheftet *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999921264117302201 *035 $a(NO-LaBS)12826802(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0602956 *035 $aoai:bibbi.bs.no:0602956 *035 $aoai:mlnb.bs.no:0602956 *040 $aNO-OsBA$bnob$erda$dNO-OsNB *041 $hdan *060 4$aWB 427 *08204$a641.56383$qNO-OsBA$223/nor *1001 $aHartvig, Alice Apel$0(NO-TrBIB)1593520723701$4aut$_116192500 *24000$aGrøn keto$_116192600 *24510$aGrønn keto$bmaksimal fettforbrenning$cAlice Apel Hartvig og Majbritt Lourning Engell ; oversatt av Simen R. Ridar *264 1$aKolbotn$bBonnier Publications International AS$c[2021] *300 $a219 sider$billustrasjoner i farger$c24 cm *336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco *337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt *338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact *520 $aGrønn keto viser vei til 60 proteinfulle oppskrifter. Rødt kjøtt er utelatt, så måltidene består av fisk, egg, kylling og ost supplert med grove og fiberrike grønnsaker. Ifølge boken vil disse ingredienskombinasjonene øke fettforbrenningen, sikre en god fordøyelse og balansere blodsukkeret slik at søtsuget holdes nede. En rik variasjon i grønnsakutvalget skal sørge for å holde kroppen med det den trenger av vitaminer og mineraler, og tilrettelegge for et sunt tarmmiljø. Boken kommer med forslag til hvordan man kan planlegge måltidene gjennom uken. Omtalen er utarbeidet av Biblioteksentralen. *650 2$aCooking$0(DNLM)D003296$_10559900 *650 2$aDiet, Carbohydrate-Restricted$0(DNLM)D050528$_10968900 *650 7$aLavkarbodiettar$gmatlaging$0(NO-OsBA)1129434$2bibbi$9nno$_192155300 *650 7$aLavkarbodietter$gmatlaging$0(NO-OsBA)1129434$2bibbi$9nob$_192155400 *655 2$aPopular Work$0(DNLM)D020496$_10044900 *655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600 *7001 $aEngell, Majbritt Louring$0(NO-TrBIB)1593520723702$4aut$_116192700 *7001 $aRidar, Simen S.$0(NO-TrBIB)1606126540959$4trl$_116803300 *85641$aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/bc5d7149-4871-47f9-bed3-85fa9ee31acf/cover/original.jpg$3Omslagsbilde *85641$aaja.bs.no$nBiblioteksentralen, Oslo$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/bc5d7149-4871-47f9-bed3-85fa9ee31acf/cover/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788253543314 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/4/1/9788253543314.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/4/1/9788253543314.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/4/1/9788253543314.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999920109601702202$b2021-12-02T03:21:18Z$z999920109601702202 ^